SCHEDULE OF EVENTS

Opening Night

Thursday

June 13 | LACMA – BING THEATER


7:30pm - 9:00pm

The Awful Truth

Leo McCarey
USA | 90 min. | 1937 | 35mm

FRIDAY

June 14 | Laemmle Music Hall


8:00pm - 11:26pm

La Flor (Part 1)

Mariano Llinás
Argentina | 206 min. | 2018

SATURDAY

JUNE 15 | Laemmle Music Hall


11:30am - 5:12pm

La Flor (Part 2)

Mariano Llinás
Argentina | 342 min. | 2018


6:30pm - 7:40pm

Fausto

Andrea Bussmann
Mexico/Canada | 70 min. | 2018


8:30pm-10:14pm

Coincoin and the Extra-Humans (Part 1)

Bruno Dumont
France | 104 min. | 2018

Sunday

JUNE 16 | Laemmle Music Hall


11:30am - 4:50pm

La Flor (Part 3)

Mariano Llinás
Argentina | 320 min. | 2018


6:30pm - 8:08pm

Sophia Antipolis

Virgil Vernier
France | 98 min. | 2018


8:30pm - 10:14pm

Coincoin and the Extra-Humans (Part 2)

Bruno Dumont
France | 104 min. | 2018